Kosten huisoppas

Als u bij Huis & Oppas Loek een huis- of huisdieroppas regelt is de prijs huisoppas per dag slechts € 24,-. Wij brengen bij de allereerste opdracht eenmalig € 25,- vooraf in rekening. Dit doen we voor de opzet en interne publicatie van een door ons opgemaakte nieuwsbrief omtrent uw oppas opdracht.

Wat een huisoppas u kost

Eenmalig om uw gegevens en opdracht te verwerken in onze nieuwsbrief.

De kosten voor de oppas die per dag gerekend worden.

Wettelijke kilometervergoeding voor onze huisoppassers.

Wat krijgt de oppasser?

Huis & Oppas Loek bemiddelt in het vinden van een geschikte oppas tijdens uw afwezigheid. Dit betekent dat de prijs voor de eerste verwerking van uw gegevens in onze huisoppas-nieuwsbrief en een deel van de dagprijs voor de huisoppas worden als bemiddelingskosten gezien. Onze huisoppassers krijgen het overige deel van Huis & Oppas Loek als vaste dagvergoeding voor hun verdiensten. Tevens ontvangen de huisoppasser van u de kilometervergoeding die wettelijk is vastgesteld op € 0,23 cent per kilometer.

Extra dienstverlening oppasopdracht

Het is ook mogelijk een medewerker van Huis & Oppas Loek thuis te ontvangen om met u de oppasopdracht te bespreken, omdat u graag persoonlijk met iemand spreekt. Als u dit wenst dan brengen wij hier een vaste prijs van € 75,- per afspraak voor in rekening. Neem contact met ons op voor een afspraak op locatie.

Wij bieden onze huisoppassers de mogelijkheid om extra werkzaamheden te verrichten tijdens uw afwezigheid. Denk hierbij aan extra verzorging huisdieren, onderhoud tuin, bijgebouwen of zwembad. Na inventarisatie van de werkzaamheden zal de huisoppas hiervoor in onderling overleg de hoogte van de vergoeding bepalen. Verrekening vindt zonder tussenkomst van Huis en Oppas Loek plaats.

Huisoppasser kunnen meer werkzaamheden verrichten tegen extra vergoeding

Wilt u meer weten over hoe Huis & Oppas Loek voor u aan de slag gaat? Lees dan verder op de pagina over onze werkwijze of vraag direct een oppas voor uw woning en/of huisdieren aan via onze aanvraagpagina.

Alle genoemde prijzen omtrent de huis- en dierenoppas dienstverlening zijn inclusief 21% BTW met uitzondering van de kilometervergoeding.

Ga met een gerust hart op vakantie

Regel uw huisoppas vandaag nog

Voor maar € 24,- per dag