Huis & Oppas Loek oppas service

Betrouwbare oppasdienst voor een vriendelijke prijs

Huis & Oppas Loek is in 2014 opgericht door de heer Loek de Leeuw. Hij had daarvoor als mede-eigenaar van andere oppasorganisatie de rol als intermediair op zich genomen. Op deze pagina leest u waar wij onze oppas service voor staat.

Bent u al overtuigd? Vraag nu een oppas aan voor slechts € 24,- per dag

Wij staan voor een flexibele en betrokken houding. Dit betekent dat wij actief met u meedenken om samen met u het beste resultaat te behalen. Zo vindt u bijvoorbeeld handige tips en adviezen ter voorbereiding op uw afwezigheid op deze pagina. Hiermee willen wij ons onderscheiden van andere oppasdiensten en ervoor zorgen dat uw voorkeur naar ons uit zal blijven gaan.

Onze kernwaarden

Hier staat onze oppasdienst voor

Oppas service Huis & Oppas Loek zorgt voor oppassers bij u in huis.

De beste oppasser

We matchen voor u de beste huisoppassers op basis van uw wensen en eisen.

Discreet en betrouwbaar

Alle oppassers zijn in bezit van een VOG en onze dienst is zeer betrouwbaar.

Hoge transparantie

Geen geheimzinnige kosten, duidelijke afspraken en heldere communicatie.

De huisoppassers die wij voor u hebben geselecteerd voor onze oppas service, voldoen aan onze hoge standaarden van dienstbaarheid. Deze dienstbaarheid zorgt al vele jaren voor een uitstekende uitvoering van de oppasopdrachten. Het maakt niet uit of het een oppasopdracht voor alleen een huis is of voor een boerderij met grootvee. U kunt op ons rekenen als het gaat om oppassers die verstand hebben van de meest uiteenlopende oppasopdrachten.

Wij hopen u graag van dienst te kunnen zijn bij uw volgende vakantie of zakenreis, zodat uw dierbaarste bezit in goede handen in tijdens uw afwezigheid.

Heeft u vragen of wilt u informatie over onze oppas service?

U kunt ons via bereiken per e-mail, telefoon of Whatsapp.

Neem contact op als u vragen heeft of meer informatie wenst. U kunt ons bellen op +31 (0)6 29 62 86 82, e-mailen via info@huisenoppasloek.nl of Whatsappen via deze link.

Ga met een gerust hart op vakantie

Regel uw huisoppas vandaag nog

Voor maar € 24,- per dag