Onze werkwijze

Op het moment dat u via e-mail contact met Huis en Oppas Loek opneemt, voor de zorg van uw huis/huisdier tijdens uw afwezigheid dan krijgt u binnen 48 uur een reactie. Als u telefonisch met Huis en oppas Loek contact opneemt, dan zullen wij uw vraag indien mogelijk direct beantwoorden en onze werkwijze aan u toelichten.

Wij inventariseren uw wensen met betrekking tot huis/huisdier oppas, waarna de aanvraag in een nieuwsbrief wordt uitgezet binnen ons netwerk van huisoppassers (uiteraard geanonimiseerd). De binnengekomen reacties op huis/ en huisdier oppas worden door ons zorgvuldig beoordeeld om tot een zo goed mogelijke match te komen. Hierna wordt de opdrachtgever geïnformeerd over de beoogde huisoppasser.

Met goedkeuring van de opdrachtgever verstrekken wij de contactgegevens (alleen de naam en telefoonnummer) aan de mogelijke huisoppasser. Laatstgenoemde neemt contact op met de opdrachtgever om een afspraak te maken.

Vervolgens ontvangt Huis & Oppas Loek een kort verslag van de huisoppasser met hierin zijn of haar bevindingen over de afspraak. Als er een match is ontstaan tussen u en de oppasser dan zal Huis & Oppas Loek het vervolgtraject inzetten, waarbij de afspraken worden bevestigd en een factuur wordt verstuurd. In het geval dat er geen klik is, zal Huis & Oppas Loek zo snel mogelijk een alternatieve huisoppasser aan u voorstellen.

Ga met een gerust hart op vakantie

Regel uw huisoppas vandaag nog

Voor maar € 24,- per dag