Een huis oppas tijdens uw vakantie

Een terugkomst van uw vakantie is extra fijn als u zeker weet dat uw huis weer aantreft zoals u het heeft achtergelaten. Als u een oppas via Huis & Oppas Loek regelt kunt in u overleg de oppassers op uw huisdieren laten passen. En dat voor maar € 24,- per dag.

Maar wist u dat er nog veel meer voordelen zijn van een huis oppas tijdens uw vakantie?

Een huis oppas tijdens uw reis biedt meer dan alleen een zorgeloze vakantie.

Voordelen van een huisoppas tijdens uw vakantie

Een oppasser in uw huis wanneer u voor enkele of meerdere dagen of weken met vakantie bent biedt de volgende voordelen:

Huis & Oppas Loek is voordeliger dan Pawshake.nl

De oppas zorgt voor uw huisdieren

Wist u dat het vaak goedkoper is om een oppas in uw huis te laten verblijven, dan dat u uw dieren naar een pension moet brengen? De kosten kunnen al snel oplopen tot € 22,50 per huisdier per dag. Door een huisoppas tijdens uw vakantie in uw huis te laten wonen, kunnen zij uw huisdieren verzorgen. Zo blijven uw dieren in hun vertrouwde omgeving en krijgen ze alle aandacht die ze verdienen.

Een huisoppas via past op uw huis tijdens uw vakantie.

Met een huisoppas is uw woning veilig

Onze oppas houdt een oogje in het zeil. Het is niet nodig om een duur camerasysteem aan te schaffen of uw lampen te voorzien van automatische schakelaars. De huisoppas verblijft tijdens uw vakantie in uw huis en zo zorgt u ervoor dat op uw bezittingen wordt gepast.

De oppas verzorgt uw tuin en planten

Ook als u een grote tuin heeft of veel huiskamerplanten in huis heeft staan kunt u in overleg met de huisoppassers afspraken maken om uw gazon te maaien, moestuin te onderhouden en kamerplanten te verzorgen. Zo hoeft u geen familie, vrienden of buren te regelen om hier regelmatig zorg voor te dragen. Hiervoor wordt in onderling overleg met de oppassers een passende vergoeding gegeven.

Een huis oppas tijdens uw vakantie kan ook voor een warm onthaal zorgen

Een fijne thuiskomst met onthaal door uw oppas

Wenst u warm onthaal bij thuiskomst na uw reis? Onze huisoppassers kunnen bij u in huis blijven tot u thuis aankomt na een lange vlucht of autoreis. De oppas zal u vertellen wat u hebt gemist tijdens uw vakantie. Wilt u tijdens uw reis ook op de hoogte blijven? Vraag de huisoppas dan tijdens het kennismakingsgesprek zo nu en dan contact met u op te nemen of een foto te sturen van uw huisdieren.

Onze oppassers zijn discreet en kunt u vertrouwen.

De huis oppas houdt u op de hoogte tijdens uw vakantie

Tijdens uw vakantie wilt u liever niet gestoord worden. Maar stelt u zich voor dat u belangrijke post verwacht. Het fijne van een huisoppas in huis is dat u kunt vragen een belangrijke brief voor u te openen en de informatie aan u door te geven. Onze huisoppassers zullen nooit op eigen initiatief uw post bekijken. Enkel wanneer u er expliciete afspraken over hebt gemaakt.

Zo ziet u dat een huis oppas tijdens uw vakantie veel meer voordelen biedt dan enkel het bewonen van uw huis. Kijk hier voor nog meer tips en adviezen voor een zorgeloze verblijf op uw vakantiebestemming.

Ga met een gerust hart op vakantie

Regel uw huisoppas vandaag nog

Voor maar € 24,- per dag