Een huisoppasser aanvragen in 5 stappen geregeld!

Kennismaken en een positieve match

Stap 1. Uw wensen en verwachtingen zijn de richtlijnen voor het opstellen van de opdracht. Zodra wij deze goed hebben verwerkt, versturen wij de oppas opdracht naar onze huisoppassers. Zoals u van ons mag verwachten, delen wij in deze communicatie alleen uw oppas opdracht. Uw persoonlijke gegevens worden niet met de huisoppassers gedeeld.

Stap 2. De huisoppassers reageren en wij beoordelen zorgvuldig welke huisoppassers het meest in aanmerking komen. De juist persoon voor de gevraagde opdracht en dienstverlening.

Stap 3. Wij stellen de beste huisoppassers aan u voor en na uw goedkeuring geven wij uw telefoonnummer aan de gewenste huisoppassers. Zij zullen contact met u opnemen om een persoonlijke afspraak te maken. Op dat moment neemt de opdrachtgever de regie over.

Stap 4. Na de kennismaking met de huisoppassers ontvangen wij een verslag van de huisoppassers. Als er een positieve match is dan wordt de opdracht bevestigd. Indien er geen match is dan zullen wij binnen 24 uur andere huisoppassers aan u voorstellen.

Stap 5. Nadat de opdracht is bevestigd en u akkoord gaat met de huisoppassers dan ontvangt u van ons de factuur. Na ontvangst van uw betaling, geven wij het groene licht aan de huisoppassers. U kunt met een gerust hart weg en de huisoppassers zorgen voor uw dierbare bezit.

Ga met een gerust hart op vakantie

Regel uw huisoppas vandaag nog

Voor maar € 24,- per dag