Onze werkwijze

Op het moment dat u via e-mail contact met Huis en Oppas Loek opneemt, voor de zorg van uw huis/huisdier tijdens uw afwezigheid dan krijgt u binnen 48 uur een reactie. Als u telefonisch met Huis en oppas Loek contact opneemt, dan zullen wij uw vraag indien mogelijk direct beantwoorden en onze werkwijze aan u toelichten.

Wij inventariseren uw wensen met betrekking tot huis/huisdier oppas, waarna de aanvraag in een nieuwsbrief wordt uitgezet binnen ons netwerk van huisoppassers (uiteraard geanonimiseerd). De binnengekomen reacties op huis/ en huisdier oppas worden door ons zorgvuldig beoordeeld om tot een zo goed mogelijke match te komen. Hierna wordt de opdrachtgever geïnformeerd over de beoogde huisoppasser.

Met goedkeuring van de opdrachtgever verstrekken wij de contactgegevens (alleen de naam en telefoonnummer) aan de mogelijke huisoppasser. Laatstgenoemde neemt contact op met de opdrachtgever om een afspraak te maken.

Vervolgens ontvangt Huis & Oppas Loek een kort verslag van de huisoppasser met hierin zijn of haar bevindingen over de afspraak. Als er een match is ontstaan tussen u en de oppasser dan zal Huis & Oppas Loek het vervolgtraject inzetten, waarbij de afspraken worden bevestigd en een factuur wordt verstuurd. In het geval dat er geen klik is, zal Huis & Oppas Loek zo snel mogelijk een alternatieve huisoppasser aan u voorstellen.

Tijdens een zoektocht via internet voor een pension voor onze hond Bram kwamen wij op de site huisoppasser want we wilden graag een weekend naar Parijs dus eerst telefonisch contact gezocht, en ons aangemeld En ja hoor binnen een week kregen wij bericht, een echtpaar had zich aangemeld. Na telefonisch contact kwamen zij eerst even kennis maken. Gerrit en Anne-marie het klikte van beide kanten direct, keurige mensen en heel sociaal. Ze zeiden meteen dat ze op het huis en Bram wilde passen, dat was voor ons een hele gerustsstelling. Enkele weken later zijn we dus naar Parijs gegaan met een heerlijk gevoel dat Gerrit en Anne-marie bij ons aan het oppassen waren. Mede daar door hebben wij het bijzonder naar ons zin gehad. Toen we weer thuis kwamen wisten we niet wat we zagen het huis was van onder tot boven keurig netjes bijgehouden, zonodig nog schooner als voor we weg gingen. Op tafel stond een bos bloemen , de hond en kat glommen van plezier. Wij hopen dat een volgende keer Gerrit en Anne-marie weer in ons huis willen komen . Gerrit en Anne-marie nogmaals hardstikke bedankt.

Jan en Gerrie

Regel uw huisoppasser vandaag nog voor maar € 19,50 per dag