Garantie

Bij calamiteiten waardoor oppassers hun opdracht niet kunnen aanvangen of tussentijds moeten beëindigen, (bijvoorbeeld ziekenhuisopname), zorgen wij voor vervanging binnen 12 uur. Hierdoor kunnen wij de continuïteit waarborgen.

Uiteraard zijn wij 24 uur bereikbaar voor onze huisoppassers en kunnen wij, indien nodig, direct assistentie verlenen bij onverwacht optredende problemen of calamiteiten.

Onze service is uw garantie

Door middel van deze service bieden wij een totaalpakket voor zowel de opdrachtgever als de huisoppasser. Als opdrachtgever kunt u onbezorgd op vakantie terwijl er met alle zorg op uw huis en/of huisdieren gepast wordt. Als huisoppasser staat u er ook niet alleen voor en kunt u assistentie verwachten als er situaties optreden waarin u niet weet wat te doen. Met deze garantie willen wij zowel de huisoppasser als de opdrachtgever een goede service, en dus garantie bieden.

Vanwege een plotselinge reis naar het buitenland moesten wij met spoed iemand hebben die op ons huis kon passen en voor onze honden kon zorgen. Via internet kwamen wij bij jullie terrecht. Wat schetst mijn verbazing dat jullie toch in een hele korte termijn een geschikt echtpaar konden vinden, chapeau! En wat voor een echtpaar, Loek en Hetty zijn lieve mensen die de honden en het huis optimaal verzorgd hebben, geweldig gewoon. En wat een warm welkom toen we terug kwamen, lief kaartje met welkom thuis, een prachtig bos rozen, champagne stond koud, en huis spik en span, echt geweldig gewoon. Het voelde als een vriendschap! Al met al een prima ervaring, bedankt hiervoor en we zullen zeker niet twijfelen om bij een volgende afwezigheid jullie opnieuw te contacteren. Succes met alles, maar met deze inzet gaat dat zeker lukken.

Arnold en Debby Lathum, Gelderland

Regel uw huisoppasser vandaag nog voor maar € 19,50 per dag