Kosten

De kosten voor een huisoppas bedragen slechts € 19,50 per dag excl. btw. Wij brengen bij de allereerste opdracht eenmalig € 20,- vooraf in rekening, voor de opzet en publicatie van uw oppas opdracht.

Indien een opdrachtgever een gesprek op locatie wenst met een medewerker van Huis & Oppas Loek, dan wordt hiervoor eenmalig een vergoeding van € 75,00 in rekening gebracht. Huisoppassers krijgen alleen een standaard reiskosten vergoeding .*

Extra werkzaamheden

Huis & Oppas Loek biedt de mogelijkheid om extra werkzaamheden te verrichten tijdens uw afwezigheid, denk hierbij aan extra verzorging huisdier(-en), onderhoud tuin en gebouwen. Na inventarisatie van de werkzaamheden zullen wij hiervoor in overleg een vergoeding bepalen.

Reiskostenvergoeding huisoppasser*

De huisoppassers ontvangen voor de gemaakte reiskosten een vergoeding van € 0,19 cent per km. Deze wordt verrekend tussen opdrachtgever en de huisoppassers.

In april hebben Joke en Peter bij ons opgepast. Het was voor ons de eerste keer dat wij dit via deze organisatie deden. Het is ons heel goed bevallen. Joke en Peter zijn prima oppassers, die zeer flexibel zijn. Wij waren gestrand in Marokko en zonder problemen bleven zij enkele dagen extra. Daar waren wij natuurlijk erg blij mee. Voor de hondjes en de kippen is goed gezorgd en het huis was brandschoon toen wij thuiskwamen.

Fam. Van den Bergh uit Oisterwijk

Regel uw huisoppasser vandaag nog voor maar € 19,50 per dag