Kosten

De kosten voor een huis/huisdieroppas bedragen slechts € 19,50 per dag excl. btw. Wij brengen bij de allereerste opdracht eenmalig € 20,- vooraf in rekening, voor de opzet en publicatie in een door ons opgemaakte Nieuwsbrief van uw oppas opdracht. Natuurlijk krijgt u hier ook een exemplaar ( het is uw eigendom).

Indien een opdrachtgever een gesprek op locatie wenst met een medewerker van Huis & Oppas Loek, dan wordt hiervoor eenmalig een vergoeding van € 75,00 in rekening gebracht. Al onze Huis/Huisdieroppassers krijgen van de opdrachtgever een vaste vergoeding voor de verreden Km van €0,19 berekend van postcode naar postcode. Deze worden onderling met de huisoppassers verrekend.
Al onze huisoppassers krijgen van Huis en Oppas Loek een vaste dagvergoeding.

Extra werkzaamheden

Huis & Oppas Loek biedt de huisoppassers de mogelijkheid om extra werkzaamheden te verrichten tijdens uw afwezigheid, denk hierbij aan extra verzorging huisdier(-en), onderhoud tuin en gebouwen. Na inventarisatie van de werkzaamheden zullen zij hiervoor in onderling overleg de hoogte van de vergoeding bepalen. Deze wordt verrekend tussen opdrachtgever en de huis/ huisdieroppassers.

Reiskostenvergoeding huisoppasser*

De huisoppassers ontvangen voor de gemaakte reiskosten een vergoeding van € 0,19 cent per km. Deze wordt verrekend tussen opdrachtgever en de huisoppassers.

In april hebben Joke en Peter bij ons opgepast. Het was voor ons de eerste keer dat wij dit via deze organisatie deden. Het is ons heel goed bevallen. Joke en Peter zijn prima oppassers, die zeer flexibel zijn. Wij waren gestrand in Marokko en zonder problemen bleven zij enkele dagen extra. Daar waren wij natuurlijk erg blij mee. Voor de hondjes en de kippen is goed gezorgd en het huis was brandschoon toen wij thuiskwamen.

Fam. Van den Bergh uit Oisterwijk

Regel uw huisoppasser vandaag nog voor maar € 19,50 per dag